Påmeldingen har nå åpnet!

Postet av Holter IF den 6. Jul 2020


Nå kommer Håndballskolen til Holter!

 

Hvis du går i 1.-7. klasse og skal være hjemme i høstferien, har vi en kjempegod idé til hva du kan gjøre! Du kan nemlig lære deg verdens morsomste ballspill: HÅNDBALL! 

 

Norges Håndballforbund er ansvarlig for REMA 1000 Håndballskolen, som arrangeres i Holterhallen i skolens ferieuke, av din lokale håndballklubb: Holter IF.  

 

Dette er REMA 1000 Håndballskolen:  

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna vil bli delt inn i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball. Det vil bli lagt opp til allsidig trening og lek, slik at barna har det gøy. Håndballskolen avholdes i Holterhallen mandag 28. til onsdag 30. september fra kl. 09.00 til 15.00. Du får servert lunsj hver dag, men det kan være lurt å ha med drikke og noe frukt til mellommåltid.  


Pris: 

750,- per deltager. 50% rabatt for søsken. 


Dette får du: 

Blir du med på REMA 1000 Håndballskolen får du i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball, t-skjorte, drikkeflaske og diplom.  

 

Påmelding:  

https://klubbsidenhandball.nif.no/form.asp?form=xml/handballskole&initialname=handballskole_arr_id&print=OK&initialvalue=928

Påmeldingsfrist er torsdag 17. september. Begrenset med plasser.


Ytterligere informasjon: 

Ønsker du ytterligere informasjon, ta kontakt oss på holter@ronhandball.no 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.