Bekkestua

Bekkestua er åpen med varm hytte og servering hver helg mellom nyttår og påske så lenge det er skiføre.

Bekkestua på Romeriksåsen i Holter i Nannestad, holder åpent lørdager og søndager kl. 12:00 - 16:00. Enkel servering. Skihytta drives av Holter idrettsforening.Det er en grei 2 km løype fra Gresakervangen som passer for de minste - denne løypa har tilknytning til det øvrige løypenettet på Romeriksåsen.

Kontaktpersoner:

Leder av Bekkestuakomiteen er Oddvar Iversen.

Rune Olsen (tlf. 901 23 027) er ansvarlig for kioskdrift i skisesongen og utleie av hytta.

Adkomst

Bekkestua ligger omtrent midt mellom Hakadal og den "andre siden" av Romeriksåsene, dvs. områdene rundt Eltonåsen og Åsgreina. Skiløyper kommer inn fra flere kanter og sommerstid kan man også bruke sykkel hit.
Bil: Rundkjøring til Grøsåkervangen P-plass (2 km). Bomvei kr 50,-. Sti eller vei til hytta. Buss: Glittre i Hakadal (7 km), Trugstadholtet/Bekkevar i Nannestad (6 km), Skedsmokorset (24 km). Om vinteren er det 2 km inn etter den merkete skiløypa på veien fra Grøsåkervangen P.

Kart finner du på skiforeningens hjemmesider

Velkommen til Bekkestua!